بيمارستان نهبندان به دستگاه سي تي اسكن و لاپاراسكوپي مجهز شد.

به گزارش روابط عمومي شبكه بهداشت و درمان شهرستان نهبندان ؛  همزمان با سفر هيئت رييسه دانشگاه علوم پزشكي بيرجند دستگاه سي تي اسكن و لاپاراسكوپي به بيمارستان شهيد آتشدست رسيد.

آقاي دكتر دهقاني در جلسه هيئت رييسه داشگاه كه در سالن اجتماعات شبكه بهداشت و درمان شهرستان نهبندان  برگزار شد پس از شنيدن سخنان مدعوين و اعضاء هيئت رئيسه، بحث و تبادل و نظر درباره مشكلات اين شبكه بهداشت و درمان گفتند:  دستگاه سي تي اسكن نهبندان، وارد اين شهرستان شده و با نصب و راه اندازي آن وارد چرخه خدمات رساني درماني به مردم شهرستان خواهد شد. ارزش ريالي اين دستگاه سه ميليارد و 500 ميليون تومان بوده كه جزو به روزترين و مدرنترين دستگاه هاي سي تي اسكن در دنيا است

امروز پس از دستگاه سي تي اسكن دستگاه لاپاراسكوبي به ارزش 650ميليون ريال به بيمارستان شهيد آتشدست نهبندان تحويل داده شد. لاپاراسكوپي يكي از پيشرفته ترين روشهاي جراحي ست و اين دستگاه در اتاق عمل كارايي زيادي دارد.

شبكه بهداشت و درمان نهبندان
1398/10/07