رئیس شبکه بهداشت و درمان نهبندان منصوب شد
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان نهبندان، طی حمکی از طرف دکتر دهقانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، مهندس حسین نادی به سمت(( ریاست شبکه بهداشت و درمان نهبندان)) منصوب شد.
متن این ابلاغ به شرح ذیل است:
با سلام و احترام،
نظر به حسن سابقه و عملکرد جنابعالی، با حفظ پست سازمانی، به موجب این ابلاغ به سمت رئیس شبکه بهداشت و درمان منصوب می گردید تا زیر نظر اینجانب انجام وظیفه نمایید.
امید است با اتکال به خداوند متعال و با رعایت اصول قانون مداری، اعتدال گرایی و منشور دولت تدبیر و امید و تهیه برنامه های مدون و بهره گیری از امکانات و توانمندی نیروهای پر تلاش و دلسوز و تعامل با معاونین دانشگاه و مسئولین ارشد شهرستان،در انجام وظایف محوله و خدمت به مردم منطقه و ارتقاء کمی و کیفی شاخص های بهداشتی و درمانی موفق و موید باشید.
دکتر محمد دهقانی فیروزآبادی
 ریاست دانشگاه علوم پزشکی بیرجند