برگزاری کارگاه منطقه ای آموزشی بیماریهای منتقله از ناقلین با محوریت سالک و تب دنگ
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان نهبندان کارگاه منطقه ای آموزشی بیماریهای منتقله از ناقلین با محوریت تب دنگ و سالک توسط مرکز بهداشت شهرستان نهبندان با همکاری گروه تخصصی بیماریهای معاونت بهداشتی دانشگاه جهت کارشناسان بهداشتی شهرستان های نهبندان،سربیشه، درمیان و زیرکوه در تاریخ 1400/06/10 در شهرستان نهبندان برگزار شد.

در این کارگاه همکاران با مباحث آموزشی شامل اپیدمیولوژی، علائم، عوارض و کنترل بیماریهای منتقله از ناقلین شامل: تب دنگ،مالاریا،سالک و ...، مرفولوژی ناقلین مهم شامل: دوبالان (آئدس،آنوفل و پشه خاکی ها)، آشنا شدند. و چگونگی صید و جمع آوری تخم و لار و پشه های آئدس از طریق اوی تراپ و روش ملاقه زنی در محیط را به صورت عملی فراگرفتند.
دکتر شایسته مدیر گروه بیماریهای واگیر دانشگاه در این کارگاه با بیان اینکه تب دنگ به ندرت کشنده می باشد، عنوان نمود تب دنگ یک بیماری عفونی حاد تب دار می باشدکه به وسیله پشه های آئدس منتقل می شوند و می تواند اپیدمی گسترده ای در جامعه ایجاد نماید.
در ادامه مباحث آموزشی با موضوع شپش ها و کک ها و بیماری های منتقله از آنها توسط مدرسین ( کارشناسان ارشد حشره شناسی پزشکی  مهندس جمع آور و مهندس یوسف مقدم)ارائه گردید.

1400/10/07