سفر سرپرست دانشگاه به شهرستان نهبندان در مورخ 11 فروردین 1401
سفر سرپرست دانشگاه به شهرستان نهبندان در مورخ 11 فروردین
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان نهبندان سرپرست دانشگاه با همراهی نماینده منتخب شهرستان نهبندان در مجلس شورای اسلامی و معاونت فرهنگی دانشگاه، امروز به نهبندان سفر کرد تا از نزدیک در جریان وضعیت ارائه خدمات سلامت نوروزی در این شهرستان قرار گیرد.
دکتر سید محمد موسوی میرزائی، دکتر نخعی و دکتر رئیسون در این سفر از بیمارستان شهید آتشدست و پایگاه اورژانس جاده ای روستای سیدال این شهرستان بازدید کردند.
سرپرست دانشگاه در این بازدید ها ضمن قدر دانی از زحمات همکاران در تعطیلات نوروزی و تبریک سال نو، به بررسی روند خدمت رسانی به مردم و ارزیابی مشکلات مختلف این شبکه پرداخت. و همچنین دیداری با گروه جهادی مستقر در روستای سیدال نهبندان داشت.

1401/01/11