برگزاری کارگاه آموزشی بیماریهای مشترک انسان و دام با محوریت cchf
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان نهبندان کارگاه آموزشی بیماریهای مشترک انسان و دام با محوریت cchf و نظام مراقبت سندرومیک بیماریها توسط واحد بیماریهای مرکز بهداشت شهرستان نهبندان با همکاری گروه تخصصی بیماریهای معاونت بهداشتی دانشگاه جهت گروه هدف کادر درمانی بیمارستان شهید آتشدست نهبندان و کارشناسان مبارزه با بیماریهای مراکز خدمات جامع سلامت در تاریخ 22 تیر ماه 1401 در محل سالن اجتماعات بیمارستان شهید آتشدست نهبندان برگزار شد.
دکتر شایسته معاون محترم بهداشتی دانشگاه در این کارگاه در رابطه با اپیدمیولوژی بیماریهای مشترک انسان و دام با محوریت cchf و تب دنگی، بیماریابی، علائم و درمان تب خونریزی دهنده کریمه کنگو و تب دنگی به طور مبسوط صحبت و مطالب آموزشی را ارائه فرمودند.
در ادامه مباحث آموزشی با موضوع مراقبت سندرومیک بیماریها توسط مهندس جمع آور مسئول واحد تخصصی مدیریت بیماریها نیز ارائه گردید.

1401/04/22