شناسایی یک مرکز ارائه خدمات طب سنتی غیر مجاز (حجامت، بادکش ) توسط واحد نظارت بر درمان شبکه بهداشت و درمان نهبندان
پیرو گزارشات واصله و بررسی های میدانی توسط واحد نظارت بر درمان شبکه بهداشت و درمان نهبندان یک مرکز ارائه خدمات طب سنتی غیر مجاز (حجامت، باد کش، زالو درمانی و...) در تاریخ 1401/05/05 ساعت 21:00 شناسایی گردید. در همین راستا بازدید مشترک کارشناس نظارت بر درمان به اتفاق نمایندگانی از پلیس اماکن از مرکز فوق انجام و این مرکز به عنوان یک مرکز غیر مجاز و تهدید علیه بهداشت و سلامت جامعه تشخیص داده شد که پس از صورت جلسه جهت اقدامات بعدی به مراجع ذی صلاح ارسال گردید.
1401/05/08