شبکه بهداشت و درمان نهبندان
سمپوزیوم آموزشی مصادف با گرامیداشت هفته غذا در محل سالن اجتماعات شبکه بهداشت و درمان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان نهبندان ؛ سمپوزیوم آموزشی به مناسبت گرامیداشت روز جهانی غذا درآخرین روز هفته غذا( 29 مهر ماه 95 ) در سالن اجتماعات شبکه بهداشت و درمان نهبندان با حضور کارشناسان و کارکنان بهداشتی برگزار گردید . دراین نشست تعریف انواع گرسنگی و شیوع سوئ تغذیه در جهان و ایران ، اهداف و استراتژیهای سازمان فا ئو در رفع گرسنگی و شعار روز جهانی غذا در سال 2016 ارائه گردید و توصیه های راهبردی به بحث و مشورت گذاشته شد .
کارشناس مسوول واحد بهبود تغذیه جامعه مرکز بهداشت با توجه به محوریت موضوع سمپوزیوم " چگونه با تغییر عادات غذایی و سبک زندگی به کنترل بحران گرسنگی در جان کمک کنیم : بر اهمیت مصرف حبوبات ، کاهش تولید ضایعات مواد غذایی ، راهکارهای فردی و جمعی در برخورد مناسب با تغییرات آب و هوایی ، تاکیدکردند و از نظر کارشناسان حاضر در جلسه استفاده گردید .مباحث انواع سموم کشاورزی واثرات آن بر سلامت انسان و محیط زیست همچنین توصیه های مصرف مواد غذایی ارگانیک ، معرفی و تعریف مواد تراریخته توسط کارشناس محترم بهداشت حرفه ای جناب آقای اکبری ارائه گردید .
جهت ترویج فرهنگ مصرف حبوبات در برنامه پذیرایی نخود آبپز شده توزیع گردید و همراه با بیان ارزش غذایی نخود به مصرف این دانه بعنوان یک میان وعده مناسب برای تمام گروه های سنی اشاره شد .



نظر دهید